Αθλητισμός|08.11.2018 19:20

Εθνική ομάδα: Στα γραφεία της ΕΠΟ ο πρώην και ο επόμενος

Γιάννης Σκόκας

Λίγο έλειψε να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο ο απερχόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ποδοσφαίρου Μίχαελ Σκίμπε με τον διάδοχό του Αγγελο Αναστασιάδη. Ο Γερμανός κόουτς επέστρεψε έπειτα από απουσία εβδομάδων στην Αθήνα -είχε διαβουλεύσεις στην πατρίδα του με τους δικηγόρους του- προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο το ποσό της αποζημίωσής του.

Ο 55χρονος κόουτς πέρασε την πύλη των γραφείων της Ομοσπονδίας το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση του συμβολαίου του, ενώ λίγο αργότερα (κι αφού προηγουμένως είχε αναχωρήσει ο Γερμανός δίχως πάντως να υπάρξει οριστική συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας του) στο Πάρκο Γουδή εμφανίστηκε ο διάδοχός του.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης βρέθηκε για πρώτη φορά στα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος τής προ δεκαημέρου προφορικής συμφωνίας που είχε με τον Γραμμένο στη Θεσσαλονίκη και το οποίο προβλέπει συμβόλαιο ύψους 250.000 μέχρι το τέλος των προκριματικών του Euro 2020. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του για βοηθούς τον γυμναστή Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Απόστολο Τερζή.

Η πρόσληψη του 65χρονου τεχνικού ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ την Πέμπτη (8/11) και την Παρασκευή (9/11) θα δημοσιοποιηθούν και οι πρώτες κλήσεις του για τα δύο παιχνίδια του Nations League εναντίον της Φινλανδίας και της Εσθονίας.

ποδόσφαιροΕΠΟΕθνική ομάδαΣκίμπεΑγγελος Αναστασιάδης