Αθλητισμός|22.04.2019 17:16

Γιαννακόπουλος για ΠΑΟ: «Να μπορεί να σταθεί χωρίς την ανάγκη κανενός»

Newsroom

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, ένα απ' τα πιο επιτυχημένα τμήματα στην ιστορία του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συγχαρούν τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρο του Ερασιτέχνη Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ξαναβάζει την αποκαλούμενη «μάνα του λόχου» σε τροχιά επιτυχιών και αξιοπρεπούς αγωνιστικής παρουσίας. 

Ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή το σχόλιο ενός ακόλουθου στο instagram, ο οποίος απαρίθμησε τα αγωνιστικά πεπραγμένα του από το καλοκαίρι του 2018 όταν ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτέχνη (άνοδος στο μπάσκετ γυναικών και πρόκριση στο φάιναλ φορ Κυπέλλου, άνοδος στο βόλεϊ γυναικών, πλέι οφ στο βόλεϊ ανδρών, τελικός στο Futsal, άνοδος στο πόλο, δημιουργία τμήματος μπάσκετ με αμαξίδια) τόνισε ότι το πιο σημαντικό επίτευγμα της διοίκησής του είναι η αποπληρωμή των χρεών ύψους 3,5 εκατ. ευρώ αλλά και η οργάνωση σε επαγγελματικά πρότυπα προκειμένου «ο σύλλογος να μπορεί να σταθεί στα δικά του πόδια χωρίς την ανάγκη κανενός Γιαννακόπουλου».

«Κάνω όλα αυτά και σας ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια που πετύχαμε όλους τους αγωνιστικούς μας στόχους. Για εμάς όμως το πιο σημαντικό επίτευγμά μας είναι η αποπληρωμή των χρεών που κάποιοι δημιούργησαν (3,5 εκ.) αλλά και η οργάνωση πλέον σε επαγγελματικά πρότυπα ώστε τελειώνοντας τη θητεία μας ο σύλλογος να μπορεί να σταθεί στα δικά του πόδια χωρίς την ανάγκη κανενός Γιαννακόπουλου!» έγραψε στο instagram ο Γιαννακόπουλος.

Δείτε την ανάρτησή του

ΠαναθηναϊκόςΕρασιτέχνηςΔημήτρης Γιαννακόπουλος