Αθλητισμός|22.04.2019 18:49
ΕΣΑΚΕ: Νέο επεισόδιο στην κόντρα των «αιωνίων»
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΟ γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος επανέλαβε ότι «εμείς είμαστε σταθεροί στο ότι αν δεν μπουν ξένοι διαιτητές θα φύγουμε και θα πάμε στην Αδριατική Λίγκα που είναι μια εξαιρετική διοργάνωση».
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, αντέδρασε λέγοντας ότι «δεν σας νοιάζει το καλό του μπάσκετ, παρά μόνο να πάρετε πρωτάθλημα και επειδή δεν μπορείτε, όλο κάτι βρίσκετε να λέτε. Η δική μας θέση λοιπόν είναι να φύγετε αφού το θέλετε»!
Στο δια ταύτα, συμφωνήθηκε στις 6 Μαϊου να υπάρξει άλλη μία συνεδρίαση, με προσπάθεια να δώσουν το παρών οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ για να δουν αν υπάρχει έδαφος για μια συμφωνία και κοινή πρόταση για να λήξει με αίσιο τρόπο η σεζόν.
Διαβάστε ακόμη
- Aλλαγή στρατηγικής; Το NATO εξετάζει εμπλοκή στον πόλεμο - Οι σκέψεις για τα Στενά του Ορμούζ
- Άγριος καβγάς Κομνηνάκα και Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις: «Ξεφτιλισμένη» - «Οι φασίστες μιλάνε έτσι»
- Ο γιος του ιδρυτή της Mango έδωσε εγγύηση 1 εκατ. ευρώ για να μην μπει φυλακή για τον θάνατο του πατέρα του
- Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα για 70.000 vouchers