Αθλητισμός|22.04.2019 21:09

Αρης: Θλάση στους προσαγωγούς ο Φραν Βέλεθ

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ατυχος στάθηκε στο Αγρίνιο ο Φραν Βέλεθ. Ο κεντρικός αμυντικός του Αρη, έπαθε θλάση στους προσαγωγούς και θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία. Ουσιαστικά όμως εδώ τελειώνει η σεζόν για τον Ισπανό, καθώς δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί για να προλάβει το τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που είναι αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες και να ρισκάρει το ενδεχόμενο νέου τραυματισμού.

Αλλωστε ο Σάββας Παντελίδης έχει στη διάθεσή του και τον Δεληζήση, αλλά και τον Σόουζα για να παίξουν δίπλα στον Ρόουζ. Οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα προπονηθούν και την Μ.Τρίτη και την Μ.Τετάρτη θα αγωνιστούν με τον Βόλο στο ματς-γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που όμως θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν άδεια για τις μέρες του Πάσχα. 

Στο Ιπποκράτειο για φιλανθρωπικό σκοπό

Στο μεταξύ το πρωί της Μ.Τρίτης (23/4) , σύσσωμη η ομάδα του Αρη, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, θα επισκεφτεί το μεσημέρι (12:30) το Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής («Απόστολος Φωκάς») στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Οι ποδοσφαιριστές θα μοιράσουν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά, ενώ η ΠΑΕ Αρης θα ενισχύσει το Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής με τη δωρεά ενός πολυμηχανήματος, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του τμήματος.

Φραν ΒέλεθποδόσφαιροΑρης