Ματίας Λεσόρ: Για σπάσιμο στο πόδι κάνει λόγο ο Αταμάν – Η πρώτη εικόνα για το σοκαριστικό τραυματισμό
NewsroomΣοκ και παγωμάρα σκόρπισε στο ΟΑΚΑ ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Ματίας Λεσόρ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια. Ο Γάλλος διεθνής σέντερ των πράσινων, πάτησε στο πόδι του Τσίμα Μονέκε και έπεσε άτσαλα στο παρκέ, σφαδάζοντας από τους πόνους.
Τι είπε ο Αταμάν για τον τραυματισμό του Λεσόρ
Μετά τη λήξη του αγώνα – όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με άνεση κόντρα στους Ισπανούς, ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, ανέφερε ότι η πρώτη εικόνα από τον τραυματισμό του Γάλλου σέντερ είναι ότι έχει σπάσει το πόδι του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν έχουμε πολλά να πανηγυρίσουμε. Ήταν κακή τύχη. Νομίζω πως ο Ματίας έσπασε το πόδι του. Η ομάδα μας σοκαρίστηκε από όλο αυτό. Μετά κάποιος έπαθε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, καρδιακή προσβολή, το παιχνίδι σταμάτησε για δέκα λεπτά. Ελπίζω ότι και οι δύο, και ο Ματίας και ο φίλαθλος, θα είναι υγιείς σύντομα. Παίξαμε καλό μπάσκετ, κερδίσαμε, θα δούμε για τη συνέχεια».
Όλοι στο ΟΑΚΑ πάγωσαν με τον τραυματισμό του Γάλλου, ο οποίος έμεινε για λίγο στο παρκέ και στη συνέχεια σηκώθηκε μόνος του και έφυγε για τα αποδυτήρια κουτσαίνοντας. Ενδεικτικές ήταν οι εικόνες από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά και από τον κόσμο, με όλους να παρακολουθούν με ανοιχτό το στόμα τις στιγμές.
- Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος θα κρατήσει έως 6 εβδομάδες λέει τώρα ο Λευκός Οίκος - Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό
- Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
- Ιράν και Grand Theft Auto: Το πρωτοφανές βίντεο του Λευκού Οίκου με πλάνα από το San Andreas
- Η αποθέωση για τον Μπραντ Πιτ στην πλατεία Κοτζιά και το «hello guys» του διάσημου ηθοποιού