Αθλητισμός|23.04.2019 09:30

Η Γιουβέντους πήρε εκδίκηση από τον Αγιαξ (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Το… κακό έγινε για την Γιουβέντους στο Champions League, όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον εκπληκτικό Αγιαξ. Εστω και σε επίπεδο Κ17, όμως, οι «Μπιανκονέρι» πήραν μια άτυπη ρεβάνς από την ομάδα του Αμστερνταμ και, μάλιστα, μέσα στο σπίτι της.

Στο φημισμένο «Future Cup», μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις σε αυτές τις ηλικίες, η ομάδα του Φραντσέσκο Πεντόνε (ως ποδοσφαιριστής δεν έπαιξε ποτέ στην Γιούβε) νίκησε στον τελικό τον διοργανωτή με 2-1 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Πήρε, μάλιστα, διπλή εκδίκηση από τον «Αίαντα», από τον οποίο είχε χάσει στην πρεμιέρα του τουρνουά (0-1). Μετά από αυτή την ήττα, όμως, η Γιούβε προχώρησε μόνο με νίκες μέχρι τον τελικό: 1-0 την Τότεναμ, 3-0 την Σαγκάν Τόσου, 6-5 στα πέναλτι την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-0 στην κανονική διάρκεια) και το προαναφερθέν 2-1 επί του Αγιαξ.

Αξίζει να δείτε το βίντεο, όχι μόνο για το πρώτο, εξαιρετικό γκολ της ιταλικής ομάδας, αλλά γιατί θα διαπιστώσετε ότι, έστω και σε λίγο πιο… ερασιτεχνικό επίπεδο, υπάρχει VAR και σε αγώνα Κ17! Και στην Ελλάδα ακόμα το περιμένουμε…

ποδόσφαιροΑγιαξΚ17Γιουβέντους