Αθλητισμός|23.04.2019 09:32

«Εμφύλιος» στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Μέχρι πρότινος, όλα έδειχναν «μέλι γάλα» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα είχε ανακάμψει μετά το μετριότατο, πρώτο πεντάμηνο με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ κέρδισε με το σπαθί του τριετές συμβόλαιο και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πάλευαν με πιθανότητες για την είσοδο στα ημιτελικά του Champions League και του Κυπέλλου, αλλά και για μια θέση στην τετράδα της βαθμολογίας της Premier League.

Αλλά, ξαφνικά, τα πάντα κατέρρευσαν! Η ομάδα γνώρισε έξι ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, αποκλείστηκε στο Κύπελλο (από την Γουλβς) και στο Champions League (από την Μπαρτσελόνα), ενώ στο πρωτάθλημα έπεσε ξανά στην έκτη θέση, στο -3 από την πρώτη τετράδα.

Η κάκιστη εμφάνιση και ο διασυρμός από την Εβερτον στο «Γούντισον Παρκ» (4-0) έμοιασε σαν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αν λάβουμε υπόψη μας τι ακολούθησε στα αποδυτήρια του γηπέδου των «Ζαχαρωτών».

Οπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, οι ποδοσφαιριστές άρχιζαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλο, με τις φωνές τους να ακούγονται μέχρι έξω. Ο Σόλσκιερ, για να ηρεμήσει το κλίμα, τους κράτησε μέσα για πάνω από μισή ώρα, προτού βγει δημοσίως να ζητήσει συγνώμη από τους φιλάθλους.

 

«Αφήσαμε τον προπονητή να μιλήσει, το τεχνικό τιμ μίλησε και είπαν την αλήθεια» εξήγησε ο Πολ Πογκμπά, τόσο για την ομιλία μετά το ματς, όσο και γι’ αυτά που ειπώθηκαν την Δευτέρα (22/04), σε μια συνάντηση που κράτησε μια ώρα, περιλάμβανε βίντεο – ανάλυση και γερή κατσάδα από τον Νορβηγό προπονητή.

«Ερχεται μια μεγάλη εβδομάδα μπροστά. Δείξτε μου τι μπορείτε να κάνετε» είπε ο Σόλσκιερ στους παίκτες, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν δύο καθοριστικά παιχνίδια πρωταθλήματος, αμφότερα στο «Ολντ Τράφορντ», κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι (Τετάρτη 24/04, 22:00) και Τσέλσι (Κυριακή 28/04, 18:30).

ποδόσφαιροΠρέμιερ ΛιγκΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ