Αθλητισμός|24.12.2024 22:35
Θλίψη: Νεκρή Ελβετίδα πρωταθλήτρια του σνόουμπορντ - Καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα
NewsroomΝεκρή ανασύρθηκε η Ελβετίδα πρωταθλήτρια του σνόουμπορντ Σόφι Χέντιγκερ στην περιοχή Αρόσα στα νότια της Ελβετίας.
Η 26χρονη καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα τη Δευτέρα στην πλαγιά Black Diamond. «Είμαστε άφωνοι και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της, στην οποία εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ομοσπονδίαςτης Ελβετίας Γουόλτερ Ρέουσερ.
Έκαναν 2 ώρες για να την εντοπίσουν
Η Σόφι Χέντιγκερ εκπροσώπησε την Ελβετία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας το 2022. Αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καταφέρνοντας να ανέβει στο βάθρο των μεταλλίων το 2023 και το 2024.
Τις τελευταίες εβδομάδες σημειώνονται πυκνές χιονοπτώσεις στην Ελβετία. Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό οι τραυματιοφορείς έκαναν δύο ώρες για να την εντοπίσουν.
Διαβάστε ακόμη
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Οι προειδοποιήσεις των μηχανοδηγών πριν την τραγωδία που δεν εισακούστηκαν
- Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις στις δηλώσεις Καρυστιανού για τις αμβλώσεις - «Φοβερό ότι ακούστηκαν αυτά από γιατρό»
- Εκατοντάδες ελλείψεις φαρμάκων σε φαρμακεία και νοσοκομεία - Όλη η λίστα του ΕΟΦ
- Η βολεϊμπολίστρια του Κολεγίου που βαδίζει στα χνάρια του Χαλκ Χόγκαν