Αθλητισμός|23.04.2019 12:51

Λίβερπουλ: Ο αρχηγός θα πάει για φαγητό αντί να δει Γιουνάιτεντ - Σίτι

Newsroom

Ολη η Αγγλία περιμένει το μεγάλο ντέρμπι της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι που ενδεχομένως θα κρίνει τη μάχη του τίτλου. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στο Ολντ Τράφορντ και μολονότι στη Λίβερπουλ καίγονται για... γκέλα της Σίτι, έστω κι αν το δώρο προέρχεται από την αιώνια αντίπαλο Γιουνάιτεντ, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας (Λίβερπουλ 84, Μαν. Σίτι 83) κι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε, υπάρχει κάποιος που δεν σκοπεύει να δει το μεγάλο παιχνίδι του Μάντσεστερ.

Ο λόγος για τον αρχηγό των Κόκκινων Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος μολονότι είπε ότι για πρώτη φορά στη ζωή του θα υποστηρίξει τη Γιουνάιτεντ, παραδέχθηκε ότι δε θα παρακολουθήσει το παιχνίδι το οποίο σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει τον πρωταθλητή Αγγλίας. Κι όπως είπε πιθανότατα θα πάει για φαγητό! 

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου θα στηρίξω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν θα βλέπω το παιχνίδι. Είναι λίγο σπατάλη ενέργειας να εύχεσαι η μπάλα να μπει ή να μην μπει στο τέρμα. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω, μπορεί να πάω για φαγητό» είπε χαρακτηριστικά ένας εκ των πολυτιμότερων παικτών της ομάδας στα χαφ.

Τόνισε πάντως ότι ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του ανεξάρτητα από την έκβαση του ντέρμπι στο Μάντσεστερ: «Πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Αν το κάνουμε και δεν είναι αρκετό, τότε θα δώσω συγχαρητήρια στη Σίτι. Είναι κορυφαία ομάδα. Μπορούμε μόνο να κερδίζουμε για να τους ασκούμε πίεση».

Μάντσεστερ ΣίτιΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντποδόσφαιροΛίβερπουλPremier LeagueΑγγλία