Αθλητισμός|23.04.2019 15:41

Αρης: Μια αγκαλιά και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά (pics)

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη άνοιξαν την αγκαλιά τους για όλα τα μικρά παιδιά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και μοίρασαν χαμόγελα και δώρα ενόψει του Πάσχα στους μικρούς φίλους τους. Παράλληλα πρόσφεραν ένα πολυμηχάνημα στο Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής «Απόστολος Φωκάς», που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και έλειπε από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. 

«Μας ζητήθηκε να έρθουμε για να χαρούν τα παιδιά. Εννοείται πως ήρθαμε, εύχομαι να γίνονται περισσότερες τέτοιες κινήσεις και όχι μόνο λόγω των γιορτών. Είναι καλό και για τον σύλλογο και για τα παιδιά, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο, και πολλά χαμόγελα», σχολίασε ο Μανώλης Σιώπης που με τους συμπαίκτες του χάθηκε στις αγκαλιές των παιδιών.

Ο διευθυντής της κλινικής «Απόστολος Φωκάς», Δημήτρης Ζαφειρίου, ήταν φανερά συγκινημένος. «Είμαστε παραπάνω από ευτυχείς που οι παίκτες του Αρη ήρθαν να βγάλουν φωτογραφίες με τα παιδιά, να τους μοιράσουν αυτόγραφα και να περάσουν χρόνο μαζί τους. Είμαστε ένα κέντρο για παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες είναι ένα κέντρο που εδράζεται εδώ στο Ιπποκράτειο.

Είναι κέντρο ημερήσιας νοσηλείας. Δουλεύουμε καθημερινά με πάνω από 50 παιδιά, έχουμε φυσιοθεραπευτήριο, θεραπευτικό κέντρο για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες όλων των μικρών ασθενών. Είμαστε συγκινημένοι, γιατί είμαστε Αρειανοί πάππου προς πάππου, γι’ αυτή την κίνηση των παικτών του Αρη. Μας συγκλόνισε. Και οι γονείς των παιδιών, είναι ενθουσιασμένοι. Ηρθαν συνάδελφοι γιατροί Αρειανοί, που άφησαν και χειρουργεία, για να βρεθούν με την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Super League 1ποδόσφαιροΑρης