Αθλητισμός|23.04.2019 18:57

Πρόταση γάμου κάτω απ' τον Λευκό Πύργο την ώρα της φιέστας (vid)

Newsroom

Η ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ έπειτα από 34 χρόνια έριξε πολλά... κάστρα οδηγώντας αρκετά ζευγάρια στην εκκλησία. Πρόσφατα ένας φίλος του Δικεφάλου, ο οποίος είχε τάξει γάμο στη σύντροφό του όταν ο Δικέφαλος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, «αναγκάστηκε» να τηρήσει την υπόσχεσή του, ενώ μέχρι και πρόταση γάμου έγινε κάτω απ' τον Λευκό Πύργο την ώρα της φιέστας του ΠΑΟΚ.

Χιλιάδες φίλοι της ομάδας γιόρταζαν τον τίτλο στο κέντρο της πόλης κι ένας νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ βρήκε την καλύτερη στιγμή για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Με φόντο τον Λευκό Πύργο και κρατώντας ένα καπνογόνο στο χέρι, γονάτισε μπροστά της, έδωσε το δαχτυλίδι και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Η κοπέλα δεν το σκέφτηκε στιγμή. Αγκάλιασε και τον φίλησε, αφού αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση.

«Δέχθηκε, είναι ΠΑΟΚκτσάκι» απάντησε ο φίλος του ΠΑΟΚ όταν ρωτήθηκε, ενώ η σύντροφός του σχολίασε: «Μετά από 12 χρόνια». Αν μη τι άλλο, είναι βέβαιο πως το ζευγάρι θα θυμάται για πάντα το βράδυ που ο ΠΑΟΚ  κατέκτησε τον τίτλο και η Θεσσαλονίκη γιόρτασε μέχρι πρωίας.

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

ποδόσφαιρογάμοςSuperLeagueΠΑΟΚ