Κύπελλο Ελλάδας: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά ο Αστέρας με άνετη νίκη επί του Πανιώνιου
NewsroomΟ Αστέρας Τρίπολης έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Αρκαδίας νίκησε και στον δεύτερο προημιτελικό τον Πανιώνιο με 2-0 και με συνολικό σκορ 4-0, πήρε το «εισιτήριο» για την τετράδα, όπου θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ (έχει νικήσει 5-0 την Παναχαϊκή στον α’ προημιτελικό) για μία θέση στον τελικό.
Η ομάδα της Τρίπολης τελείωσε με την πρόκριση με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48’ από σέντρα του Χουχούμη, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Κρεσπί πέτυχε το 1-0. Στο 65’ ο Αλάγκμπε πήδηξε για την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ της ομάδας της Τρίπολης, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ξεγέλασε τον Σκαφίδα που έκανε άστοχη έξοδο, ο Καστάνιο πίεσε τον Εγκουέμ κι ο παίκτης του Πανιωνίου άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-0.
Αστέρας Τρίπολης: Τσιντώτας, Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (63' Μπαρτόλο), Ρεγκίς Κρεσπί (73' Μακέντα), Γκονθάλεθ (63' Αλάγκμπε), Τζανδάρης (80' Καλλαντζή), Τζίμας, Οκό (63' Καλτσάς).
Πανιώνιος: Σκαφίδας, Βενάρδος, Πρίφτι (72' Γιάκοβλεφ), Πότσι, Ενγκουέμ, Τζόρνοματς (73' Γροντής), Χρούστινετς, Γκίνι, Στούπης (86' Αλεξανδράκης), Τσερίσεφ (62' Κολοβός), Φελίσιο (62' Γεμιστός).
- Από τα χιόνια στον Όλυμπο μέχρι τους «πύρινους ανεμοστρόβιλους» στη Γαλλία: Πώς συνδέονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα
- Νέο βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το εργοστάσιο στην Κόρινθο: Η στιγμή της φονικής έκρηξης στα Εξαμίλια
- Η στιγμή που 7,1 Ρίχτερ «χτυπούν» την Ιαπωνία - Τραυματίες, καταρρεύσεις κτιρίων και πυρκαγιές
- Ηλικιακός ρατσισμός: Η πόλη που δεν θέλει άλλους ηλικιωμένους - «Χρειαζόμαστε νέους και οικογένειες»