Αθλητισμός|24.04.2019 11:37

Παναθηναϊκός: Επαφές µε Ρότσα για την Ακαδηµία!

Κώστας Γουλής

Παίκτης (και τι παίκτης!), προπονητής, σκάουτ, τεχνικός στα τµήµατα υποδοµής του συλλόγου. Από το 1979 ο Χουάν Ραµόν Ρότσα συνέδεσε το όνοµά του µε το «τριφύλλι» και µε µεγάλες στιγµές του. Αν «ευδοκιµήσουν» οι συζητήσεις που ξεκίνησαν εσχάτως, είναι πολύ πιθανό ο «Ινδιάνος» να επιστρέψει ξανά στον Παναθηναϊκό, αυτήν τη φορά σε επιτελικό πόστο στα τµήµατα υποδοµής της οµάδας.

Οι πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» αναφέρουν πως το τελευταίο διάστηµα υπήρξαν δύο επαφές του Νταµπίζα µε τον 65χρονο προπονητή, προκειµένου να γυρίσει στο «τριφύλλι», τούτη τη φορά ως επιτελικός στην Ακαδηµία, όπου κατέγραψε σηµαντικές επιτυχίες και ως τεχνικός στα «µικρά» τµήµατα του Παναθηναϊκού από το 2008 έως το 2012, µε ένα πρωτάθληµα Κ17 (2009) και ένα πρωτάθληµα Κ20 (2012). Η συµφωνία δεν έχει «κλειδώσει» ακόµη, όµως οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως είναι πια πολλές οι πιθανότητες της επιστροφής του «Ινδιάνου».

Το δε οργανόγραµµα και οι αρµοδιότητες των στελεχών της Ακαδηµίας θα οριστικοποιηθούν έως τα τέλη Μαΐου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Ηδη, άλλωστε, ετοιµάζονται και άλλες αλλαγές στη δοµή της Ακαδηµίας, µε τον Γιώργο Σίµο να βρίσκεται προ των...πυλών του «τριφυλλιού», για να αναλάβει δίδυµο στην Κ19 µαζί µε τον Σωτήρη Συλαΐδόπουλο.

Ο Μουνιέ

Την ύστατη προσπάθεια παραµονής στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και την επόµενη σεζόν θα επιχειρήσει ο Αντονί Μουνιέ, όπως φάνηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Foot Mercato», τονίζοντας πως δεν θέλει να φύγει µε τη «στάµπα» του αποτυχηµένου. «Περιµένω πρώτα να τελειώσει η σεζόν και θα συζητήσουµε. ∆εν είναι στο µυαλό µου να αποχωρήσω από τον Παναθηναϊκό. Αν πρέπει να χωρίσουµε στο τέλος της σεζόν, θα είµαι πραγµατικά λυπηµένος, γιατί το κλαµπ δεν θα έχει δει το αληθινό µου πρόσωπο. Δ∆εν θέλω να φύγω ως αποτυχηµένος από εδώ. Θέλω να µείνω στον Παναθηναϊκό και να δείξω τον πραγµατικό Αντονί Μουνιέ» τόνισε, µεταξύ άλλων, ο Γάλλος και κατέληξε: «Εχω ένα µεγάλο συµβόλαιο, το µεγαλύτερο στον σύλλογο, και περιµένουν πολλά από µένα. Οµως κι εγώ περιµένω πολλά από µένα. Είµαι ο πρώτος που έχει απογοητευτεί από αυτήν τη σεζόν που έκανα».

Χουάν Ραμόν ΡότσαΠαναθηναϊκός