Ασύλληπτη ανατροπή του Βόλου και ήττα-σοκ για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!
NewsroomΟ ΠΑΟΚ υπήρξε ξανά ιδανικός αυτόχειρας και υπέστη μια ήττα σοκ απ' τον μαχητικό Βόλο στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 90', όμως οι Θεσσαλοί με δύο γκολ στις καθυστερήσεις μετέτρεψαν το 1-0 σε 1-2 και πέτυχαν την πρώτη νίκη της ιστορία τους επί του ΠΑΟΚ που έμεινε στο -7 απ' την κορυφή.
Πρόκειται για μια σοκαριστική ήττα για τον ΠΑΟΚ, που δέχθηκε... μαχαιριά από τον Βόλο με δύο γκολ στο φινάλε, σε ένα ματς που προηγήθηκε αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να «κλειδώσει». Οι φιλοξενούμενοι το πίστεψαν, το πάλεψαν και τιμώρησαν σκληρά τους Θεσσαλονικείς για τα λάθη τους.
Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μαντί Καμαρά στο 69'. Δεν μπόρεσε όμως να διατηρήσει το προβάδισμα και δείχνοντας μια αδιανόητη αυτοκτονική τάση, δέχθηκε την ισοφάριση στο 92' απ' τον Κόσζτα και στη συνέχεια το τελειωτικό χτύπημα με δυνατό σουτ του Κόντε έξω απ' την περιοχή στο 94'.
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (73’ Σάστρε), Λόβρεν (60’ Μιχαηλίδης), Κόλεϊ, Μπάμπα, Σβαμπ, Καμαρά, Μουργκ (60’ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Τάισον (77’ Ζίβκοβιτς), Μπράντον (60’ Τσάλοφ).
Βόλος: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ασλανίδης, Χέρμανσον, Μύγας, Τσοκάνης (69’ Ντε Καμπς), Μπερναντού (14’ Προύντζος), Σκραμπ (90’ Νταϊλάνι), Ασεχνούν, Λάμπρου (70’ Κόντε), Κόσζτα.
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη