ΑΕΚ: Χωρίς Τσόσιτς στη Λαμία για το κύπελλο
Σταύρος ΚαζαντζόγλουΜε μια απόφαση που ενδεχομένως να συζητηθεί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τη Λαμία (25/4, 6:00). Ο Μανόλο Χιμένεθ έθεσε εκτός 18άδας τον Τσόσιτς, όπως και τον ανέτοιμο Τσιγκρίνσκι, κάτι που σημαίνει πως οι διαθέσιμοι στόπερ για τη ρεβάνς είναι μόνο δύο: Οικονόμου και Σβάρνας.
Εντύπωση προκαλεί, πως ο Χιμένεθ έδειξε και κόντρα στη Λάρισα (21/4), πως σκέφτεται σοβαρά την τριάδα στην άμυνα, αλλά πλέον αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τοποθέτηση του Μπακάκη στην τριπλέτα. Στην αποστολή βέβαια μετέχει και ο νεαρός Μπούσης, που έχει μόνο ελάχιστες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Αλλά και πάλι, δίχως εναλλακτική λύση στον πάγκο. Εκτός αποστολής τέθηκαν και οι Κλωναρίδης, Λόπες.
Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ. Σε σχέση με το πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, επιστρέφουν οι Μπακασέτας και Λιβάγια που ήταν τιμωρημένοι. Αν και πλέον, μετά την επιλογή που έκανε ο Χιμένεθ, φαντάζει δύσκολο να εκτιμηθεί ποιο σχήμα θα παρατάξει.
- Οι διαφορετικές γραμμές Τραμπ - Νετανιάχου στον πόλεμο: Η νίκη τύπου Βενεζουέλας, τα ιρανικά πετρέλαια και το «μέχρι τέλους»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης όταν ιρανικός πύραυλος πέφτει σε δρόμο στο Ισραήλ
- Παρουσιάστηκε ο 19χρονος φίλος του οπαδού του ΠΑΟΚ - Θα καταθέσει για τη δολοφονία
- «Πουλούσε πάγο και σε Εσκιμώους»: Βρετανική εταιρεία έκλεισε και άφησε φέσια 2 εκατ. λιρών