Τζόκοβιτς: Έξαλλος με δημοσιογράφο στο Australian Open - Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις
NewsroomΣε μια ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αustralian Open, όπου κέρδισε τον Γίρι Λεχέτσκα 3-0 σετ (6-3, 6-4, 7-6) και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Ο Σέρβος τενίστας αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, κάτι που προκάλεσε αίσθηση. Ο λόγος; Τα σχόλια δημοσιογράφου που τον έκαναν έξαλλο.
Έτσι ο Νόλε αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του, λέγοντας ότι εκτιμά την παρουσία τους και θα τους δει στον επόμενο γύρο, αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στην κάμερα.
Ο Τζόκοβιτς θέλησε να δώσει απάντηση για την πράξη του στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι δεν έκανε δηλώσεις, καθώς ο παρουσιαστής του «Channel 9» είχε κάνει ορισμένα σχόλια που δεν άρεσαν στον Σέρβο, με αποτέλεσμα να αντιδράσει έτσι. Ξεκαθάρισε μάλιστα πως το ίδιο θα πράξει και στα επόμενα παιχνίδια, εφ’ όσον συνεχίσει να κερδίζει, εκτός και αν το κανάλι βγει δημόσια και απολογηθεί για τα σχόλιά του.
«Είναι υπερτιμημένος»
Νωρίτερα, ο παρουσιαστής των ειδήσεων, Τόνι Τζόουνς, έκανε ορισμένα ειρωνικά σχόλια για τον Νόλε, αλλά και τους Σέρβους φιλάθλους. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε «κακομοίρηδες» τους Σέρβους που τον αποθέωναν, ενώ τους ειρωνεύτηκε λέγοντας πως ο θρύλος του τένις είναι «υπερτιμημένος» και πως πρέπει να τον «διώξουν έξω». Και όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση:
- Ξαναζεσταίνεται το «φλερτ» της κυβέρνησης στη μεσαία τάξη: Τι θα μπει στο καλάθι της ΔΕΘ
- Η μεγάλη σύγχυση με τον χρόνο των εκλογών, τα ντέρμπι στα ψηφοδέλτια και ένα comeback στην Α΄Αθηνών
- Ξεκινούν νέο... χορό κινητοποιήσεων οι αγρότες - Ορατό το ενδεχόμενο για «θερμό» καλοκαίρι
- Το «δώρο» που έκανε άθελά του ο Τραμπ στο Ιράν: «Τους δώσαμε ένα όπλο πιο ισχυρό από οποιαδήποτε πυρηνική βόμβα»