Αθλητισμός|24.04.2019 20:05

Ενας αμυντικός ψηφίστηκε κορυφαίος παίκτης στην Premier League

Newsroom

Σπανίζει να ψηφίζεται ένας αμυντικός ως ο κορυφαίος παίκτης σε μια διοργάνωση. Και σπανίζει ακόμη περισσότερο αυτή η ψήφος όταν ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται σε μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και που σκοράρει κατά βούληση όπως το πράττει η Λίβερπουλ. Κι όμως ο Ολλανδός Βίρτζιλ φαν Ντάικ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Premier League για τη σεζόν 2018-19 σύμφωνα με αποκάλυψη της «Daily Mail».

Ο πολυσύνθετος στόπερ της Λίβερπουλ, ο οποίος θεωρείται κάτι σαν τον αμυντικό του... μέλλοντος καθώς συνδυάζει εξαιρετικά αμυντικογενή χαρακτηριστικά και θαυμάσιες δημιουργικές ικανότητες, κέρδισε την ψήφο των ποδοσφαιριστών του αγγλικού πρωταθλήματος νικώντας στη σχετική ψηφοφορία τον εξαιρετικό μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος θεωρείτο το φαβορί.

Επίσης στη λίστα των έξι υποψηφίων για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σεζόν βρίσκονταν ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ, ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι Εντεν Αζάρ και οι άσοι της Σίτι Σέρχιο Αγουέρο και Μπερνάρντο Σίλβα.

Η επίσημη ανακοίνωση του αποτελέσματος αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (25/4).

Premier LeagueποδόσφαιροΛίβερπουλ