Αθλητισμός|24.04.2019 21:23

Αρης: Επέστρεψε ο Δημήτρης Ανάκογλου μετά από δύο χειρουργεία!

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Η επιστροφή του Δημήτρη Ανάκογλου για πρώτη φορά φέτος σε παιχνίδι, μετά από πολύμηνη αποχή και δύο χειρουργεία, ήταν το πιο σημαντικό γεγονός στη φιλική νίκη του Αρη με 1-0 επί του πρωταθλητή της Football League Βόλου, στη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου και τον προβιβασμό στη μεγάλη κατηγορία. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 41’ ο Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο.

«Ηρθαμε να παίξουμε ένα φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό και με αντίπαλο μια ομάδα που ανήλθε στη Super League και κερδίσαμε. Ο προπονητής μας έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς και σίγουρα βγήκαν κάποια συμπεράσματα», σχολίασε ο Δημήτρης Ανάκογλου και πρόσθεσε: «Σε ότι με αφορά, είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα γιατί πέρασα μια δύσκολη περίοδο με τους τραυματισμούς και έπαιξα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Αφήνω πίσω τα δύσκολα και κοιτάζω το μέλλον με αισιοδοξία».

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο ίδρυμα «ΦΛΟΓΑ» και στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

NΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο) Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Ανδρικόπουλος, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης, Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπουργάνης, Κραβαρίτης, Καρρίκι, Δόρης, Φράγκος, Κότο, Λούκας, Πίσπας, Καραγκιολίδης

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης) Αναγνωστόπουλος (46' Καντιμοίρης), Τζανακάκης, Ρόουζ (46' Σόουζα), Δεληζήσης, Τσαγκαλίδης (72' Μέρο), Ιντζόγλου (56' Βαλεριάνος), Σαββίδης (72' Μπαλικτσής), Φετφατζίδης (46' Μαρτίνες), Ανάκογλου (61' Κλεμέντε), Παυλίδης (61' Σταμπουλίδης), Γιουνές (46' Σταματής).

ποδόσφαιροΑρηςΔημήτρης ΑνάκογλουΒόλος ΝΠΣ