Στα τοπικά της Εύβοιας ο Βασίλης Κουτσιανικούλης! Ανακοινώθηκε από τον ΑΟ Καρύστου
NewsroomΟ Βασίλης Κουτσιανικούλης συνεχίζει την καριέρα του στα τοπικά της Εύβοιας για λογαριασμό του ΑΟ Καρύστου! Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος θεωρείτο στην εποχή του ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανακοινώθηκε απ' την ομάδα της Εύβοιας προκειμένου να την ενισχύσει στη μάχη που δίνει για την άνοδο στη Γ' Εθνική.
Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους θέτοντας ως στόχο τον προβιβασμό στη μεγαλύτερη κατηγορία. Κατά το παρελθόν, πέραν του ΠΑΟΚ, έχει παίξει σε Εργοτέλη, ΟΦΗ, ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, ΑΕΡ Αφάντου και Ατρόμητο Παλαμά.
Η ανακοίνωση του ΑΟ Καρύστου
«Ο Α.Ο. Καρύστου ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο καταξιωμένος ποδοσφαιριστής τουλάχιστον για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων μας και θα αποτελεί πρεσβευτή της πόλης μας.
Το βιογραφικό του: Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1988 στη Λάρισα και έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα Ηρακλή Χάλκης. Το καλοκαίρι του 2007 έφυγε για πρώτη φορά από τη Λάρισα και μετακόμισε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Εργοτέλη.
Το 2009 ο ΠΑΟΚ τον αγόρασε από τους Κρητικούς, αντί ενός ποσού της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Στους Θεσσαλονικείς έμεινε τρία χρόνια και μέτρησε 48 εμφανίσεις, με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ. Το 2011 επέστρεψε στον Εργοτέλη και ένα χρόνο αργότερα πήγε στον ΟΦΗ. Στους Μελανόλευκους αγωνίστηκε πέντε χρόνια σε δυο θητείες (2012-15, 2017-19) και είναι η ομάδα στην οποία έκανε τις περισσότερες συμμετοχές του, καθώς «έγραψε» 139 εμφανίσεις, με 19 γκολ και 21 ασίστ.
Από εκεί και πέρα έχει παίξει σε ΑΕΛ (2015-17), Ολυμπιακό Βόλου (2019-20), Δόξα Δράμας (2020-21), Αναγέννηση Καρδίτσας (2021-22), Τρίκαλα (2022-23), Καβάλα (2023), ΑΕΡ Αφάντου (2023-2024) και Ατρόμητο Παλαμά (2024). Ο 36χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ σε 352 εμφανίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο έχει 32 γκολ και 44 ασίστ».
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)