Super League: Αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη για τον ΟΦΗ επί του Πανσερραϊκού
NewsroomΣε ένα ματς που τα είχε όλα ο ΟΦΗ νίκησε τον Πανσερραϊκό στο Ηράκλειο με 3-2 για την 20ή αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως η μακεδονική ομάδα παρέμεινε στη δέκατη θέση.
Δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο κορυφαίος τους παίκτης, Τιάγκο Νους, στο 6' και στο 45'+1, ενώ ο Γκονζάλες μετά την ασίστ στο δεύτερο γκολ, ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος στο 62'. Ο Μπετανκόρ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Σερραίους στο 23΄, ενώ στο 76' ο Σάλαζαρ έκανε το ματς... θρίλερ, δίχως όμως να κατορθώσουν οι φιλοξενούμενοι να αποσπάσουν την ισοπαλία.
ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (86? Σίλβα), Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Ανδρούτσος (64? Αποστολάκης), Σενγκέλια (90’+3? Θεοδοσουλάκης), Φούντας (86? Νέιρα), Νους, Γιουνγκ (64? Σαλσέδο).
Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές (80? Αλρασντί), Στάικος (54? Πιρές), Λιάσος (80? Πεταυράκης), Ντέλετιτς (80? Ουαγκέ), Σοφιανός (69? Μασκανάκης), Σαλαζάρ, Μπεντανκόρ.
- Έκρηξη στην Πλάκα: Σε «οριακή ισορροπία» τα γειτονικά κτίρια - Τα αίτια της κατάρρευσης και το σενάριο για το αέριο
- Θάνατος Μαζωνάκη: Τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές «ξεκλειδώνουν» την αλήθεια - Η αλυσίδα των μοιραίων λαθών
- Ο Ελ Νίνιο - «Γκοτζίλα» θα είναι ο ισχυρότερος που έχει καταγραφεί: Πώς να προετοιμαστούμε για το αναπόφευκτο;
- Άννα Βίσση: Η αναμονή 95.000 ανθρώπων και μια καριέρα που δεν έχει πια τίποτα να αποδείξει