Αθλητισμός|25.04.2019 15:52

Super League Κ17: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Newsroom

Πρωταθλητής Ελλάδας στο πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών της Superleague αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός. Οι Eρυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό που έγινε στο Αγρίνιο και πανηγύρισαν τον έκτο τίτλο τους σε εννέα συμμετοχές σε Final 4 της Superleague Κ17.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και αρκετά νευρικό και κρίθηκε χάρη σε ένα γκολ του Ντότη στο 49’, κι ενώ η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Μπαλωμένου αλλάζοντας πορεία.

Στο φινάλε του ματς οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου αλλά αμέσως μετά έσπευσαν να παρηγορήσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν μπορούσαν να κρύψουν την απογοήτευσή τους. Σημειωτέον ότι με αυτή την ήττα έσπασε το σερί των τίτλων του Δικεφάλου, που κατέκτησε το πρωτάθλημα των Ανδρών της Superleague, όπως κι εκείνα των Κ19 και Κ15.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας, Κατσαβάκης, Σαπουντζής (81’ Μούκα), Σουρλής (90’ Σταμούλης), Ντότης, Λιάτσος (58’ Αρσενίδης).

ΠΑΟΚ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (52’ Πιπιλιάρης), Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Καραμπέρης (66’ Κωνσταντέλας), Τσοπούρογλου, Γροσδής, Γκορντεζιάνι (86’ Θεοδωρίδης), Τζόλης, Καράκουτης (66’ Ντάικο).

SuperLeagueποδόσφαιροΠΑΟΚΟλυμπιακός