Αθλητισμός|25.04.2019 16:25

ΠΑΟΚ: Συγχαρητήρια επιστολή του προέδρου της FIFA στον πρωταθλητή

Newsroom

Τα συγχαρητήρια του στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 34 χρόνια έδωσε ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος κάνει λόγο για «αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς» και προσθέτει ότι «όσοι συμμετείχαν σε αυτή μπορούν να είναι υπερήφανοι γι' αυτή τη μεγάλη επιτυχία».

Ο Ινφαντίνο απέστειλε επιστολή προς την ΕΠΟ, ζητώντας να μεταφερθεί το μήνυμά του προς σύσσωμη την οικογένεια του Δικεφάλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να δουλεύουν με αποφασιστικότητα και κίνητρο».

Αναλυτικά η αποστολή του προέδρου της FIFA:

«Αγαπητέ πρόεδρε,

Με ευχαρίστηση άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής 2018/19 στην Ελλάδα. Μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση να τους συγχαρώ για το πρώτο πρωτάθλημα από το 1985 και το τρίτο συνολικά.

Αυτό, χωρίς αμφιβολία, είναι το αποτέλεσμα προσπάθειας και σκληρής δουλειάς και όσοι συμμετείχαν σε αυτή μπορούν να είναι υπερήφανοι γι' αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όλο το τεχνικό και ιατρικό τιμ, καθώς και τους οπαδούς. Τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να δουλεύουν με αποφασιστικότητα και κίνητρο.

Εκ μέρους της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας, παίρνω την ευκαιρία να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ και την ομοσπονδία σας για την προσπάθεια διάδοσης του θετικού μηνύματος του ποδοσφαίρου και την προώθηση αυτού του όμορφου παιχνιδιού που μας ενώνει όλους.

Ανυπομονώ να σας δω ξανά,

Τζάνι Ινφαντίνο».

FIFAποδόσφαιροΠΑΟΚSuperLeague