Αποσύρει το αίτημα αναβολής ο ΠΑΟΚ - Το αιχμηρό σχόλιο για τον Ηλιόπουλο!
NewsroomΟ ΠΑΟΚ αποσύρει το αίτημα αναβολής του ματς με τον ΟΦΗ από τη στιγμή που η ΑΕΚ, προεξάρχοντος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Μάριου Ηλιόπουλου, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην ψηφοφορία!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα περί αναβολής στην ψηφοφορία που έγινε μεταξύ όλων των μελών του συνεταιρισμού (οι 13 ΠΑΕ και η ΕΠΟ ψήφισαν υπέρ της αναβολής), απέσυρε το αίτημα αναβολής και ως εκ τούτου η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά το απόγευμα του Σαββάτου (8/2).
Η στάση της ΑΕΚ και του Μάριου Ηλιόπουλου δημιούργησε έντονη ενόχληση στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες ομάδες είχαν ψηφίσει θετικά ως προς το αίτημά τους.
«Αποσύρουμε το αίτημα αναβολής, ο κ. Ηλιόπουλος είναι απασχολημένος να κλείσει το ρήγμα της Καλντέρας και δεν έχει σήμα. Η σημερινή διαδικασία όμως έδειξε πως με εξαίρεση εκείνον που δεν έχει καν καταλάβει ποια ομάδα εκπροσωπεί μικραίνοντάς την συνεχώς, το υπόλοιπο ελληνικό ποδόσφαιρο αντιλαμβάνεται τι σημαίνει η παρέμβαση στο αυτοδιοίκητό του», ανέφεραν οι Ασπρόμαυροι και πρόσθεσαν: «Ο κ. Ηλιόπουλος δεν είχε καν τα άντερα να ψηφίσει απέναντι στο αίτημά μας».
- Οι αγρότες απαντούν την Τρίτη στην κυβέρνηση - «Όλη η Ελλάδα θα μιλήσει ως ένα ενιαίο μπλόκο
- Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Νικ Ράινερ: Αναζητώντας την προσοχή από δύο διάσημους γονείς