Κύπελλο Ελλάδας: Σπουδαία εμφάνιση του ΠΑΟΚ και νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ
NewsroomΈνας εξαιρετικός και αρκετά διαβασμένος ΠΑΟΚ έστησε «πάρτι» στο ντέρμπι Δικεφάλων! Επικράτησε 84-65 της άστοχης ΑΕΚ και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ.
Πριν από το τζάμπολ η Ένωση ήταν για πολλούς το φαβορί του ντέρμπι των προημιτελικών της Κρήτης, βάσει της φόρμας της και των αποτελεσμάτων της το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, οι περίπου 500 φίλοι της στα «Δύο Αοράκια» έκαναν τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να νιώθουν σαν να αγωνίζονται εντός έδρας. Ωστόσο, ο εφετινός ΠΑΟΚ του Μάσιμο Καντσελιέρι συνεχίζει να... τρυπάει το ταβάνι του και να δείχνει πως είναι μια πολύ «σκληρή» ομάδα.
Οι Ασπρόμαυροι... βομβάρδισαν το αντίπαλο καλάθι με 12 εύστοχα τρίποντα, απέναντι σε μια Ένωση που είχε 22 χαμένες βολές και 1/12 τρίποντα! Ο ΠΑΟΚ πήρε μια επιβλητική νίκη - πρόκριση στους 4 και περιμένει τον αντίπαλό τους από το ζευγάρι Ολυμπιακός - Καρδίτσα.
Ο Σέντρικ Χέντερσον πετούσε... φωτιές (17 πόντοι με 4/6 τρίποντα), ενώ ο Δημήτρης Κατσίβελης ήταν ξανά πολύτιμος στα κομβικά σημεία του αγώνα (12 πόντοι, 3 ριμπάουντ). Παρ' όλα αυτά, MVP των νικητών ήταν ο Σάβαρ Ρέινολντς (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ), με τους Ντεβόντε Άπσον (10π., 6ρ.), Τζέικ Φόρεστερ (11π., ρ.) και Φρανκ Μπάρτλεϊ (10π., 5ρ., 4ασ.) φτάνουν με τη σειρά τους σε... υψηλές πτήσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας «πάλευε» (12π., 4ρ.), αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν έπαιρναν πράγματα από τους γκαρντ τους και «πλήρωσαν» ακριβά τις χαμένες βολές (22 άστοχες), το 8% στα τρίποντα (1/12 3π.) και τα 14 λάθη τους.
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)