Αθλητισμός|27.04.2019 01:52

ΑΕΚ: Ψάχνει τη φόρμουλα για τον Βράνιες

Σταύρος Καζαντζόγλου

Η νύφη (λέγε με ΑΕΚ) θέλει, ο γαμπρός (λέγε με Βράνιες) καίγεται, αλλά το θέμα είναι να πειστεί και ο πεθερός στη διαδικασία, δηλαδή η Άντερλεχτ. Το πρόσφατο ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στις Βρυξέλλες άνοιξε για τα καλά την κουβέντα. Βλέπετε στην ΑΕΚ θέλουν να δρομολογήσουν άμεσα τις εξελίξεις, καθώς δεν υπάρχει άπλετος χρόνος πριν την έναρξη της νέας σεζόν. 

Το ζουμί στην πραγματοποίηση της μεταγραφής είναι στο οικονομικό. Οι Βέλγοι άνοιξαν για τα καλά το σεντούκι πέρυσι και ξόδεψαν 3,2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βόσνιου αμυντικού. Στον δε Βράνιες, που έκανε σαν...τρελός για να μετακομίσει τότε στις Βρυξέλλες, έδωσαν 800.000 ευρώ ετησίως. Η ΑΕΚ δεν προτίθεται να πληρώσει τους Βέλγους, ούτε βέβαια να δώσει τέτοιες απολαβές στον Βράνιες.

Τι συζητήθηκε μεταξύ των δύο ομάδων; Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο βασικός άξονας περιλαμβάνει δανεισμό του Βράνιες με μοιρασμένο το ποσό του συμβολαίου και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι (είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο ο Βόσνιος πέρυσι). Η ΑΕΚ επιχειρεί να πείσει τους Βέλγους, ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχουν τη μικρότερη δυνατή χασούρα. Το μπαλάκι βρίσκεται στο τερέν της Άντερλεχτ που καλείται να απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα. 

ΑΕΚποδόσφαιροΌγκνιεν Βράνιες