Αθλητισμός|27.04.2019 01:23

Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα οι ποδοσφαιριστές του Αρη

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη είπαν «ευχαριστώ» στον Σάββα Παντελίδη για το ρεπό και σκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για να πάρουν ανάσες πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ο Ματέο Γκαρσία επέλεξε την Αγγλία. Μαζί με τη σύντροφό του μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το Λονδίνο, έστειλε όμως και ένα μήνυμα για την επιστροφή του Αρη στην Ευρώπη, που ίσως να σημαίνει κάτι και για το ενδεχόμενο παραμονής του στον σύλλογο και στη νέα σεζόν.

Ο Χαβιέρ Ματίγια, ένας από τους κομβικούς ποδοσφαιριστές στον δεύτερο γύρο ταξίδεψε στη Βιέννη και φωτογραφήθηκε μαζί με τη σύζυγό του μπροστά από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Ο Φραν Βέλεθ πήρε τον δρόμο για την πατρίδα του στην Ισπανία.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι γνωριμίας στην Αθήνα και να επισκεφθεί τα κορυφαία ιστορικά μνημεία. Ο Γάλλος αμυντικός εντυπωσιάστηκε από το Καλλιμάρμαρο ενώ φωτογραφήθηκε και στην Ακρόπολη και στο Ζάππειο.

Ο Μιχάι Κόρχουτ προτίμησε να απολαύσει την Χαλκδική, καθώς ήδη ενημερώθηκε για τις παραλίες της. Προτίμησε το Πευκοχώρι και έφαγε θαλασσινά μαζί με φίλους και τη σύζυγό του, έκανε όμως και προπόνηση στην αμμουδιά. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν ο Μίτζεν Μπάσα, ο Δημήτρης Ανάκογλου και ο Κυριάκος Σαββίδης, οι οποίοι δεν ξέχασαν την αθλητική τους ιδιότητα και βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Αρης στο Νέο Ρύσιο για προπόνηση!

Super League 1Αρηςποδόσφαιρο