Αθλητισμός|20.02.2025 20:59
Μέγα πλήγμα για τους Σαν Αντόνιο Σπερς: Τέλος η σεζόν για τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά λόγω θρόμβωσης
NewsroomΝοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν τέθηκε ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά, ο οποίος ταλαιπωρείται από θρόμβωση. Το πλήγμα είναι σημαντικό για τους Σαν Αντόνιο Σπερς που χάνουν το βαρύ πυροβολικό τους, ενώ αγωνία επικρατεί και στη Γαλλία ενόψει του Eurobasket 2025.
O Γάλλος σταρ διαγνώστηκε με φλεβική θρόμβωση στον δεξί ώμο όπως ανακοίνωσαν οι Σπερς την Πέμπτη (20/2). Ο 21χρονος σέντερ έχει μέχρι στιγμής στη σεζόν 24,3 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ σε 46 παιχνίδια.
Επιβεβαίωσε εξαρχής τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον στο NBA, όμως στάθηκε άτυχος καθώς στα μισά της σεζόν τίθεται εκτός δράσης για ένα μεγάλο διάστημα.
Διαβάστε ακόμη
- Αμέρισσα Μπάστα στο ethnos.gr: «Πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία, γιατί είναι μια σχέση επιλογής»
- Μητσοτάκης: Τέλος Ιουνίου το έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ - Επέκταση και της επιδότησης στο diesel
- Στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Λιποθύμησε την ώρα της λειτουργίας - Καλές οι εξετάσεις του
- Γεμάτες οι παραλίες και σήμερα: Για βουτιές όσοι έμειναν στην πόλη το τριημέρο του Αγίου Πνεύματος