Αθλητισμός|27.04.2019 01:36

ΠΑΟΚ: Το video της φαντασμαγορικής φιέστας στην Τούμπα με φυσικό ήχο

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ περίμενε 34 χρόνια για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και το γιόρτασε με ένα μοναδικό πάρτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Η φιέστα που διοργάνωσε ο Δικέφαλος στο γήπεδο της Τούμπας μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού και τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, ήταν φαντασμαγορική και ήδη έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη που έχει πραγματοποιήσει ποτέ ελληνική ομάδα.

Σύγχρονη, μοντέρνα αλλά συνάμα γεμάτη συναίσθημα και ιστορία, η γιορτή του ΠΑΟΚ πάντρεψε το παλιό με το νέο, το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Ηταν το ιδανικό φινάλε της πορείας του συλλόγου προς την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου, ήταν στιγμή της δικαίωσης για την οικογένεια του ΠΑΟΚ και για την οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη, που όταν πρωτοανέλαβε τον Δικέφαλο οραματιζόταν τούτη τη στιγμή, της απονομής του τίτλου στην Τούμπα.

Κι η φιέστα του Δικεφάλου ήταν το επιστέγασμα της κυριαρχίας μιας ομάδας, της οποίας η πορεία προς το... Εβερεστ δεν αποτελεί φωτοβολίδα αλλά ήταν το αποτέλεσμα της ανάπτυξης και της προόδου ενός συλλόγου που διαρκώς μεγαλώνει και επεκτείνεται.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα το video της γιορτής του συλλόγου στο γήπεδο της Τούμπας με την απονομή του τίτλου κι όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν, με φυσικό ήχο...

Δείτε εδώ και εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη φιέστα μέσω του σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

SuperLeagueποδόσφαιροΠΑΟΚ