Αθλητισμός|25.02.2025 09:26
NBA: Απίθανος Νίκολα Γιόκιτς μοίραρε 19 ασίστ και ισοφάρισε «στοιχειωμένο» ρεκόρ 57 ετών του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν!
NewsroomΤο φαινόμενο Νίκολα Γιόκιτς έκανε και πάλι το θαύμα του στον μαγικό κόσμο του NBA! Ο απίθανος Σέρβος σέντερ μοίρασε 19 ασίστ (!) στη νίκη (125-116) των Ντένβερ Νάγκετς επί των Ιντιάνα Πέισερς και ισοφάρισε ένα μυθικό ρεκόρ του σπουδαίου Γουίλτ Τσάμπερλεϊν που κρατούσε από το μακρινό 1968!
Ο Τζόκερ ήταν εξαιρετικός καθώς «διάβασε» με μοναδικό τρόπο το παιχνίδι, όπως καταδεικνύουν οι 19 ασίστ που έδωσε. Παράλληλα σκόραρε 18 πόντους, ενώ πήρε και οχτώ ριμπάουντ, χάνοντας για λίγο το triple double.
Χρειάστηκε να περάσουν 57 χρόνια προκειμένου να βρεθεί ένας σέντερ, ο οποίος θα έκανε κάτι που είχε πετύχει μόνο ο μυθικός Τσάμπερλεϊν. Ο Γιόκιτς έγινε μόλις ο δεύτερος σέντερ στην ιστορία του NBA που πιάνει τις 19 ασίστ σε έναν αγώνα.
Διαβάστε ακόμη
- Το χρονικό του χάους στη Γαλλία: Ένας νεκρός διαδηλωτής, 1.200 συλλήψεις και πρωτοφανείς λεηλασίες
- Γιώργος Μαζωνάκης: Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στο 40ήμερο μνημόσυνό του
- Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο
- Οικοδόμος πούλησε τα πάντα και ταξίδεψε 1.900 χλμ. για τον έρωτα της ζωής του - Μόνο που ήταν μια AI περσόνα