Αθλητισμός|28.04.2019 09:44

ΑΕΚ: Ανοίγει η βιτρίνα για πωλήσεις «ασημικών»

Σταύρος Καζαντζόγλου

Το κύριο μέρος των συζητήσεων για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν, αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο για να αποκτηθούν. Για το θέμα Βράνιες η ΑΕΚ έκανε την κίνηση της, με Αραούχο και Πόνσε ζητείται φόρμουλα συμφωνίας, υπάρχει κινητικότητα και για άλλες θέσεις. 

Ωστόσο, το προσεχές καλοκαίρι θα είναι σημαντικό για την ΑΕΚ και σε ό,τι αφορά πιθανές αποχωρήσεις. Φαίνεται πως στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ έχει ωριμάσει η ιδέα πως πρέπει να μπουν στη διαδικασία πώλησης 1-2 παικτών. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθούν έσοδα και θα ανανεωθεί το υλικό της ομάδας. 

Ποιοι μπορεί να βρεθούν στη συγκεκριμένη κατηγορία παικτών; Πρώτος και καλύτερος, ο Μάρκο Λιβάγια. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως έκανε κάκιστη σεζόν, αλλά οι αριθμοί του είναι καλύτεροι από της περσινής περιόδου. Ούτε η ΑΕΚ θα έλεγε όχι, ούτε ο Κροάτης σε μια καλή πρόταση που ζητείται στο εξωτερικό.

Αμέσως μετά, ο Πέτρος Μάνταλος. Εχει πέραση στην Αγγλία, πρόσφατα είχατε ενημερωθεί για τη νέα κρούση για εκείνον. Στην ίδια κατηγορία βέβαια οι Μπάρκας και Γαλανόπουλος, ενώ κρατήστε και τα ονόματα των Μπακάκη και Κλωναρίδη.

Πέτρος ΜάνταλοςΑΕΚποδόσφαιροΜάρκο Λιβάγια