Σάλος και αστυνομική έρευνα για τη φωτογραφία του νεκρού Εμιλιάνο Σάλα
NewsroomΜία φωτογραφία που φέρεται να είναι του σώματος του Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στις 21 Ιανουαρίου και δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο, προκάλεσε την έρευνα της βρετανικής αστυνομίας, σύμφωνα με το BBC.
Το σώμα του 28χρονου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρέθηκε στα συντρίμμια ενός μικρού αεροσκάφους στη Μάγχη, δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου κοντά στο Γκέρνσεϊ.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζουμε ότι μια εικόνα που αναφέρεται ότι είναι του σώματος του Σάλα υπάρχει στα social media και είμαστε αηδιασμένοι με την ενέργεια αυτή». Και πρόσθεσε: «Είναι σαφώς μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια του Σάλα και δεν θα πρέπει να δοκιμάζουν πρόσθετο πόνο που αναμφισβήτητα θα προκαλέσει αυτή η επαίσχυντη πράξη. Διερευνούμε αυτό το συμβάν και συνεργαζόμαστε με έναν αριθμό οργανισμών για να διαπιστώσουμε τον τρόπο με τον οποίο ελήφθη η εικόνα και ποιος είναι υπεύθυνος».
- Τον κρατούσαν ζωντανό επί μέρες και τον εκτέλεσαν πισώπλατα με 10 σφαίρες στη Νέα Πέραμο
- Αλεξοπούλου στο OPEN: Δεν ζητάω συγγνώμη για το «τσάμπα πέθανε», απευθυνόμουν στην αντιπολίτευση
- Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το «αντίο» της Τούμπας στα αετόπουλα
- Φάκελος Έπσταϊν: Ο απρόσμενος διάλογός του με τον Νόαμ Τσόμσκι για τα ελληνικά μνημόνια