Αθλητισμός|29.04.2019 09:54

«Κεραυνοί» του Ματέο Σαλβίνι κατά πάντων στη Μίλαν (pic)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Η ήττα της Μίλαν από την Τορίνο έριξε τους «Ροσονέρι» στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Serie A και μείωσε τις πιθανότητες της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο για την πολυπόθητη έξοδο στο Champions League.

Ο Ματέο Σαλβίνι, αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και Υπουργός Εσωτερικών, είναι δηλωμένος φίλος της Μίλαν και η νέα απογοήτευση προκάλεσε το (διαδικτυακό) ξέσπασμα του κατά πάντων στον σύλλογο.

«Αχ, η δική μας Μίλαν δεν υπάρχει πια» έγραψε αρχικά στο προφίλ του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ο Σαλβίνι, ο οποίος θέλει να βάλει «στοπ» στην είσοδο μεταναστών στην Ιταλία και παραδέχθηκε δημοσίως ότι «νοσταλγώ την εποχή με τους τρεις ξένους στο ποδόσφαιρο».

Η συνέχεια της ανάρτησης, η οποία συνοδεύονταν από μια φωτογραφία του Σαλβίνι ως πιτσιρικά σε κορνίζα της Μίλαν, ήταν ακόμα πιο σκληρή. «Η καρδιά, οι ιδέες, ο ενθουσιασμός και το πάθος έχουν απομείνει μόνο στους καταπληκτικούς «Ροσονέρι» φιλάθλους. Απ’ όλους τους άλλους (σύλλογος, παράγοντες, προπονητές και «ποδοσφαιριστές») αγνοούνται ευχάριστα νέα εδώ και καιρό. ΝΤΡΟΠΗ. Βάλτε να παίξουν τα παιδιά της ομάδας Νέων».

Ο Γκατούζο δεν άργησε να απαντήσει στον Υπουργό, λέγοντας αρχικά ότι «τη ντροπή την παίρνω όλη επάνω μου», προσθέτοντας με ειρωνική διάθεση πως «του εύχομαι να κάνει μια σπουδαία δουλειά, γιατί την χρειαζόμαστε».

ποδόσφαιροSerie AΜίλανΜατέο Σαλβίνι