Champions League: Ο Σιδηρόπουλος 4ος διαιτητής στο Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ
NewsroomΜια ακόμη σημαντική στιγμή προσθέτει στην καριέρα του ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο κορυφαίος Ελληνας ρέφερι, μοναδικός στην κατηγορία elite της UEFA, ορίστηκε ως τέταρτος διαιτητής στην τιτανομαχία της Μπαρτσελόνα με τη Λίβερπουλ στο Καμπ Νόου το βράδυ της Πρωτομαγιάς (1/5, 22.00) για την ημιτελική φάση του Champions League.
Πρώτος διαιτητής ορίστηκε μια απ' τις κορυφαίες σφυρίχτρες στην Ευρώπη, ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς. Ούτως ή άλλως, η UEFA στα παιχνίδια νοκ άουτ ορίζει διαιτητές οι οποίοι έχουν εμπειρία στο VAR.
Ο Σιδηρόπουλος είχε οριστεί τέταρτος στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης μεταξύ της Πόρτο και της Λίβερπουλ αλλά και στο πρώτο παιχνίδι του Αγιαξ με τη Γιουβέντους, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν έπαιξε σε ματς ομίλων του Champions League, του Europa League, ενώ σφύριξε σε προκριματικά του Euro και στο ντέρμπι της Αγγλίας με την Κροατία για το Nations League.
- «Κτηνώδης και γρήγορος»: Οι σπαρακτικές μαρτυρίες για τον σεισμό στη Βενεζουέλα - «Δεν είχαμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα»
- Ο «χάρτης» της εγκληματικότητας στην Ευρώπη - Τα «σκληρά» δίκτυα, οι «πολυεθνικές» και η Ελλάδα
- Ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα το 2019 και θριάμβευσε με 19.175 μόρια στις πανελλαδικές
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη