Με τρομερό Σαμοντούροβ ο Παναθηναϊκός νίκησε το Λαύριο και τελείωσε αήττητος την κανονική περίοδο!
NewsroomΟ Αλέξανδρος Σαμοντούροβ έλαμψε πετυχαίνοντας 24 πόντους στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου με 98-70 επί του Λαυρίου.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν να αντιμετωπίσουν ακόμα δύο απουσίες, αφού πέρα από τους Λεσόρ, Γκριγκόνις και Γιούρτσεβεν εκτός έμειναν και οι Όσμαν και Παπαπέτρου, ενώ έδωσαν ανάσες και στους βασικούς ενόψει της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός έκανε το 22/22 στην Stoiximan Greek Basketball League, ολοκλήρωσε αήττητος το ελληνικό πρωτάθλημα και συνεχίζει να είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που δεν έχει χάσει στην εγχώρια λίγκα!
Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας πέρα από τη διαφορά είχαν και θέαμα στο παιχνίδι τους μπροστά στους 7.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφει το βλέμμα του στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται και μπορεί να σφραγίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι (26/3, 21:05) και Παρί στο ΟΑΚΑ (28/3, 21:15).
Η ομάδα του Αταμάν είχε 10/27 τρίποντα (37%), 26/40 δίποντα (65%), ενώ ήταν εξαιρετική στη δημιουργία με 29 ασίστ για μόλις 9 λάθη. Πήρε και τη «μάχη» των ριμπάουντ με 34 έναντι 30 του Λαυρίου.
Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, που σταμάτησε στους 24 πόντους (8/10 διπ., 8/8 βολές), με τους Κέντρικ Ναν (3/3 διπ., 2/4 τριπ.) και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (2/3 τριπ. )να έχουν από 12. Στους 11 ο Ουένιεν Γκάμπριελ με 5/7 δίποντα και στους 10 ο Λορένζο Μπράουν (2/4 διπ., 2/3 τριπ., 4 ασ.).
Από την πλευρά του Λαυρίου πρωταγωνιστής ήταν ο Ρασάντ Βον, που τελείωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους και 5/9 τρίποντα, με τον Τζάκσον Φόρεστ να προσθέτει άλλους 12 και τον Κούντους Ουαχάμπ να έχει 11 (5/6 διπ.).
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»