Αθλητισμός
|
27.03.2025 15:54
H τέχνη δεν ξεχνιέται: Απίθανο γκολ του Γιώργου Καραγκούνη σε φιλανθρωπικό αγώνα στη Ρόδο!
NewsroomΤι κι αν είναι 48 ετών, τι κι αν έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Γιώργος Καραγκούνης παραμένει μάχιμος και παραμένει ένας μέγας γνώστης των μυστικών της μπάλας.
Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού και ρέκορντμαν συμμετοχών με την Εθνική ομάδα, πέτυχε ένα φανταστικό γκολ κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού αγώνα στη Ρόδο. Πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω απ' τη μεγάλη περιοχή και με μία απίθανη λόμπα σκόραρε γνωρίζοντας την αποθέωση από συμπαίκτες, αντιπάλους και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Τα τελευταία χρόνια ο Καραγκούνης παραμένει ενεργός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα καθώς συμμετέχει τόσο σε όλες τις δράσεις των Legends 2004 όσο και στις φιλικές αναμετρήσεις των legends της Ίντερ.
Δείτε το απίθανο γκολ του Τυπάρα
Διαβάστε ακόμη
- Η διορία που δίνουν οι αγρότες στην κυβέρνηση - Γιατί αλλάζει ο σχεδιασμός με τον αποκλεισμό της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας
- Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
- Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
- Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη