Αθλητισμός|10.10.2019 11:19

Basket League: Συνεχίζει χωρίς Γκάρετ ο ΠΑΟΚ

Θοδωρής Φελάνης

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ καθώς αναχώρησε ήδη πριν από το Πάσχα για την Αμερική. Το επόμενο διάστημα, ίσως και τις επόμενες ώρες, θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο κι ο Ντάριους Γκάρετ. Ο αμερικανός δεν εμφανίσθηκε ούτε στην σημερινή (μετά την ολιγοήμερη άδεια που έδωσε ο Η. Παπαθεοδώρου)προπόνηση. Άλλωστε από μέρες είχε θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Ο Δικέφαλος του Βορρά πλέον έχει στο ρόστερ του μόλις 8 επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές!

Το ενημερωτικό δελτίο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής:

«Στο γήπεδο επέστρεψαν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό που είχε όλη η ομάδα για τις ημέρες του Πάσχα. Η ομάδα μπαίνει πλέον στην τελευταία φάση της φετινής περιόδου, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στο Περιστέρι (Τετάρτη 8/5/2019 στην Αθήνα) για την 26η αγωνιστική της betshop Basket League, αλλά και για τα παιχνίδια των Play-Offs που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά.

Στο σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, που διεξήχθη το απόγευμα στο PAOK Sports Arena συμμετείχαν οι καλαθοσφαιριστές Jefferson, Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Tepic, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Ζάρας και Goss, αλλά και οι έφηβοι: Βακουφτσής, Ιατρίδης, Κλωνάρας, Κόνσουλας, Τανούλης και Χαρίτογλου».

Basket LeagueΠΑΟΚμπάσκετ