Super League: Μεγάλη ανατροπή του Λεβαδειακού στην έδρα του Παναιτωλικού!
NewsroomΜε μια σπουδαία ανατροπή και με νικητήριο γκολ στο φινάλε, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ 9-14. Οι Βοιωτοί μολονότι βρέθηκαν να χάνουν απ' το πρώτο ημίχρονο, με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης έκαναν την ολική επαναφορά και αγγίζουν νωρίς-νωρίς την παραμονή.
Τα Καναρίνια προηγήθηκαν με πέναλτι του Λιάβα στο 31', όμως οι αλλαγές του Παπαδόπουλου έκαναν τη διαφορά στην επανάληψη. Ο Ρόμο ισοφάρισε στο 72’ και ο Βήχος στο 90+3’ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.
Οι γηπεδούχοι έμειναν για τέταρτο ματς δίχως νίκη αλλά και σε απόσταση 11 βαθμών από την προτελευταία Athens Kallithea FC, ενώ ο Λεβαδειακός πλησίασε στους δυο βαθμούς την ομάδα του Αγρινίου.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν, Παντελάκης, Στάγιτς, Μπακάκης, Λιάβας (80’ Νικολάου), Μαυρίας (80’ Αποστολόπουλος), Μπουζούκης (65’ Πέρες), Λουίς (84’ Κοντούρης), Ρόα (65’ Λαχούντ), Μαϊντέβατς.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λαμαράνα, Βήχος, Μορέιρα (70’ Άβραχαμ), Πεντρόζο (46’ Όζμπολτ), Συμελίδης (46’ Γιαννιώτας), Κάτρης, Λιάγκας, Μπάλτσι (70’ Ρόμο), Ζίνι (88’ Αμπού Χάνα), Τσάπρας.
- Για ποιους λόγους οι αγρότες δεν πάνε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Η λίστα με τα αιτήματα
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
- Απίστευτες εικόνες στην Ινδία: Οπαδοί βανδάλισαν το γήπεδο επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε για ελάχιστα λεπτά