La Liga: Ο αγέραστος Λεβαντόβσκι διατήρησε την Μπαρτσελόνα στο +3 απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης
NewsroomΟ αειθαλής Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι οδηγεί την Μπαρτσελόνα προς τον τίτλο στη La Liga. Ο 36χρονος Πολωνός στράικερ σκόραρε δύο φορές στην ευρεία νίκη επί της Τζιρόνα με 4-1 και βοήθησε τους Μπλαουγκράνα να παραμείνουν στο +3 απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 29 αγωνιστικές.
Η Μπάρτσα προηγήθηκε στο σκορ στο 43' με αυτογκόλ του Κρέιτσι και παρά την ισοφάριση από πλευράς Τζιρόνα με τον Ντανζούμα στο 53' στη συνέχεια ήταν καταιγιστική. Στο 61' και στο 77' ο Λεβαντόβσκι σκόραρε φτάνοντας τα 25 γκολ στην εφετινή La Liga (22 έχει ο δεύτερος σκόρερ Μπαπέ), ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 86' ο Τόρες.
Προηγουμένως, η Βιγιαρεάλ επικράτησε στη Μαδρίτη με 2-1 της Χετάφε διατηρώντας το προβάδισμα απέναντι στην Μπέτις στη μάχη για την πέμπτη θέση, που είναι πολύ πιθανό να δώσει εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου. Απέναντι στην καλύτερη -μέχρι σήμερα- άμυνα του ισπανικού πρωταθλήματος, το Κίτρινο υποβρύχιο βρήκε δύο γκολ με τους Αγιόθε Πέρεθ (15΄) και Μπαρί (33΄), ενώ ο Γάλλος είδε άλλα δύο τέρματα να ακυρώνονται για ισάριθμα επιθετικά φάουλ! Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 29΄ με τον Κάρλες Πέρεθ, αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.
- Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
- «Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
- Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
- Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα