Αθλητισμός|01.05.2019 09:50

Champions League: Γερό… χαρτζιλίκι ο Γκριεζμάν με τον Αγιαξ! (pic)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Η νίκη του Αγιαξ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ (1-0), δεν χαροποίησε μόνο τους φίλους του και τους ουδέτερους ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον κόσμο.

Πολλοί που παίζουν στοίχημα πιστεύουν στην ομάδα του Ερικ τεν Χαγκ και, μεταξύ αυτών, ο Τεό Γκριεζμάν, αδελφός του σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν, κάτι που γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του στο Twitter.

Ο «Γκρίζι», λοιπόν, δεν δίστασε να ποντάρει 760,02 ευρώ στη νίκη της ολλανδικής ομάδας, με απόδοση 3.40, επιλογή που του απέφερε 2.584,07 ευρώ, ήτοι καθαρό κέρδος 1.824,05.

«Ajax!» ήταν η μόνη λέξη που συνόδευε την φωτογραφία του μικρού των Γκριεζμάν, ο οποίος αρέσκεται σε τέτοια πονταρίσματα με ρίσκο, αλλά και με σημαντικό κέρδος σε περίπτωση επιτυχίας.

Στην διάρκεια της περυσινής περιόδου, λοιπόν, πόνταρε στο ότι η Λίβερπουλ θα προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτι, οι Κόκκινοι τα κατάφεραν και ο Τεό κέρδισε 1.085 ευρώ. Εξ’ ου και το «Thank’s Liverpool» («ευχαριστώ Λίβερπουλ») που είχε ανεβάσει τότε.

ΤότεναμποδόσφαιροστοιχήματαChampions LeagueΑγιαξ