Αθλητισμός|01.05.2019 09:08

Οπαδοί της Λίβερπουλ σπρώχνουν τουρίστες σε σιντριβάνι! (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Συνηθισμένη η εξαγωγή… πολιτισμού των Αγγλων οπαδών, όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να υποστηρίξουν (;) την ομάδα τους σε εκτός έδρας παιχνίδι για ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η Λίβερπουλ, λοιπόν, θα έχει το απόψε (1/5, 22:00) την στήριξη πέντε χιλιάδων (και πλέον) φιλάθλων της στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου».

Οι οπαδοί των «Κόκκινων», βεβαίως, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην Βαρκελώνη από το μεσημέρι της Τρίτης (30/4), αφού η πλειοψηφία αυτών συγκεντρώθηκε στην Βασιλική Πλατεία, η οποία βρίσκεται δίπλα στην διάσημη Ράμπλα.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη έξι χούλιγκαν για διάφορα περιστατικά, ενώ κατάσχεσε περί τα τρεις χιλιάδες κουτάκια μπύρας (!), τόσο από πλανόδιους πωλητές, όσο και από μια αποθήκη που φρόντιζε να προμηθεύει τους Αγγλους με… καύσιμα.

Δεν έλειψαν, πάντως, οι μπύρες από τους οπαδούς, όπως φαίνεται και από τα παρακάτω βίντεο, όπου δεν διστάζουν να σπρώχνουν ανυποψίαστους τουρίστες σε σιντριβάνι και, μάλιστα, να γελούν γι’ αυτή την… εξυπνάδα τους.

 

ΜπαρτσελόναΛίβερπουλChampions Leagueφίλαθλοιποδόσφαιρο