Αθλητισμός|09.04.2025 16:21
Τελικός Κυπέλλου με τουλάχιστον 45.000 θεατές - Η ώρα διεξαγωγής
NewsroomΤο μεσημέρι της Τετάρτης (9/4) πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ.
Όπως αποφασίστηκε η ώρα διεξαγωγής του τελικού θα είναι στις 20.00, ενώ έγινε και μία πρώτη συζήτηση για τα εισιτήρια που θα λάβουν οι δύο φιναλίστ. Ο ακριβής αριθμός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο οι δύο ομάδες θα λάβουν τουλάχιστον από 22.000 «μαγικά χαρτάκια», αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί.
Αυτό σημαίνει ότι ο εφετινός τελικός θα γίνει παρουσία κόσμου, με τουλάχιστον 45.000 φιλάθλους καθώς παίρνει εισιτήρια και η ΕΠΟ. Εξαρχής άλλωστε στόχος της διοίκησης του Μάκη Γκαγκάτση ήταν ο τελικός να αποτελέσει μία γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Διαβάστε ακόμη
- Καβάλα: Γέννησε το 14ο παιδί της - Το συγκινητικό μήνυμα της μαιευτικής κλινικής
- Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκροί γονείς και βρέφος σε τροχαίο με βυτιοφόρο
- Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της Μάρως Κοντού - Η συγκινητική τελευταία της επιθυμία
- Πέθανε ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά, Λορέντζο Καριέρε - Είχε γίνει γνωστός μέσα από το «Bar» του MEGA