Αθλητισμός|09.04.2025 21:42
Συνάντηση έξι ΚΑΕ με τον Βρούτση - Έθεσαν θέματα διαιτησίας και παρεμβατικότητας της ΕΟΚ
NewsroomΣυνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχαν έξι από τις δώδεκα ΚΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL θίγοντας σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ.
Εκπρόσωποι των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστερίου, Λαυρίου και Αμαρουσίου είχαν ραντεβού με τον κ. Βρούτση προκειμένου να του θέσουν θέματα όπως είναι η παρεμβατικότητα της ΕΟΚ, ο τρόπος λειτουργίας της ΚΕΔ και της ελληνικής διαιτησίας γενικότερα καθώς και το θέμα της νομιμότητας των εκλογών του ΕΣΑΚΕ.
Άλλωστε πρόσφατα η ΚΑΕ ΑΕΚ κατήγγειλε ως παράνομες τις αρχαιρεσίες, μέσω των οποίων εκλέχθηκε πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ο Μιχάλης Μελής.
Διαβάστε ακόμη
- Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
- Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
- Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
- Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει