Αθλητισμός|02.05.2019 10:24

Ο Μέσι τρέλανε Λίνεκερ, Φέρντιναντ κι όλο τον πλανήτη! (vids, pics)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Τα κοσμητικά επίθετα έχουν εξαντληθεί για να χαρακτηρίσουν επαρκώς τα κατορθώματα του Λιονέλ Μέσι. Σε πολλές περιπτώσεις, λοιπόν, δεν χρειάζονται λόγια, αλλά αντιδράσεις, κραυγές… Οποιαδήποτε αντίδραση είναι δεκτή και δικαιολογημένη.

Ο Γκάρι Λίνεκερ και ο Ρίο Φέρντιναντ σχολίαζαν τον ημιτελικό του Champions League μεταξύ Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ για λογαριασμό του δικτύου «BT Sport», όταν ο Μέσι έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Αλισον.

Ο Λίνεκερ, ο οποίος υμνεί συνεχώς τον Μέσι στον λογαριασμό του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και έχει αδυναμία στην Μπάρτσα ως παλαίμαχος της, αλλά και ο Φέρντιναντ, «παθών» στο παρελθόν από τον Λέο ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τρελάθηκαν με το γκολ – ποίημα.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, συνεπαρμένος από το καταπληκτικό τέρμα του Αργεντινού, έσπευσε να πικάρει ξεκάθαρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την παρακάτω ανάρτηση: «Φαινόμενο Λέο Μέσι. Για το καλό του ποδοσφαίρου, σας παρακαλώ μην τον συγκρίνετε άλλο με το «7» της Γιούβε»!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος συνέπεσε με τον Μέσι στα τμήματα υποδομής της Μπάρτσα, αλλά και για τρία χρόνια στην πρώτη ομάδα, ήταν εξίσου κατηγορηματικός: «Είναι αδύνατο να μου πει κάποιος ότι υπήρξε κάποιος καλύτερος από εκείνον».

T

Ο Καταλανός μέσος της Μονακό, μάλιστα, έκανε και δεύτερη ανάρτηση λίγο αργότερα: «Βγάζω το καπέλο στην Λίβερπουλ, τι φανταστική απόδοση. Μπορείς να χάσεις ένα παιχνίδι σαν και αυτό μόνο αν απέναντί σου είναι μια καλή ομάδα, αλλά ειδικά έναν παίκτη που είναι πολύ πιο πάνω από τους υπόλοιπους».

«Κόκκινη» υπόκλιση

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, και να μην ήθελαν, δεν θα μπορούσαν παρά να παραδεχθούν το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Μέσι. «Τα δύο πρώτα γκολ ήταν φυσιολογικά, αλλά το τρίτο του Μέσι… Θεέ μου…» αρκέστηκε να πει ο Γιούργκεν Κλοπ.

T

Οσο για τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, ο οποίος κάποια στιγμή… απηύδησε με τον Αργεντινό, ήταν κατηγορηματικός: «Δεν χάσαμε από την Μπάρτσα, χάσαμε από τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει, ούτε καν εγώ».

Λιονέλ ΜέσιΛίβερπουλΜπαρτσελόναChampions League