Αθλητισμός|02.05.2019 18:03

Ικερ Κασίγιας: Το μήνυμα της Καρμπονέρο και η ιστορία αγάπης τους (pics, vid)

Newsroom

Το σοκ στο άκουσμα της είδησης ότι ο 37χρονος γκολκίπερ της Πόρτο Ικερ Κασίγιας υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στη διάρκεια της προπόνησης, διαδέχθηκε η ανακούφιση καθώς η ζωή του Ισπανού άσου δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο ίδιος, λίγες ώρες μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του σε νοσοκομείο έσπευσε να καθησυχάσει τους φίλους του και την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα λέγοντας ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Ακόμη πάντως είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο αν και οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες. Επί του παρόντος, το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα παίξει ξανά, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μολονότι βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι εκτός Πορτογαλίας, η σύζυγός του και μητέρα δύο παιδιών, Σάρα Καρμπονέρο, επέστρεψε αμέσως στο Πόρτο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της. Η Ισπανίδα δημοσιογράφος μάλιστα έστειλε κι εκείνη το μήνυμά της μέσω των social media για τον αγαπημένο της Ικερ.

«Ηταν ένα σοκ, σας ευχαριστώ πολύ για τον τρόπο που εκφράζετε την ανησυχία και την αγάπη σας. Οπως μου είπε σήμερα μια καλή φίλη, η ζωή έχει αυτό τον παράξενο τρόπο να μας υπενθυμίζει να γιορτάζουμε κάθε χτύπο της καρδιάς» έγραψε η Καρμπονέρο, ποστάροντας μια φωτογραφία που βρίσκεται στο πλευρό του Κασίγιας και μια ακόμη με τα χέρια τους ενωμένα.

Δείτε το ποστ της Καρμπονέρο:

Love story για ταινία

Η ιστορία αγάπης του Κασίγιας και της Καρμπονέρο είναι από αυτές που μνημονεύονται στο ποδόσφαιρο. Εκείνος διεθνής γκολκίπερ με την Εθνική Ισπανίας, εκείνη τηλεοπτική ρεπόρτερ που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα στους «Φούριας Ρόχας» και η μοίρα τους έφερε κοντά. Στα αποδυτήρια της ομάδας ήταν κοινό μυστικό η σχέση τους, όχι όμως και στο ευρύ κοινό, στο οποίο φρόντισε ο Ικερ να κάνει μια... ιστορική δημόσια δήλωση αγάπης!

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2010 από την Ισπανία, στα αποδυτήρια του «Soccer City» του Γιοχάνεσμπουργκ, η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου «Telecinco», έπαιρνε συνέντευξη από τον αρχηγό των «Φούριας Ρόχας», Κασίγιας.

Οι δύο τους, λίγους μήνες νωρίτερα, είχαν συνάψει δεσμό. Και ο θρυλικός τερματοφύλακας, συγκινημένος στην πιο σημαντική αθλητική στιγμή της ζωής του, δεν κρατήθηκε.

Αφού ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό του, τους γονείς και τον αδελφό του, ευχαρίστησε on camera και την Σάρα. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό. Την αγκάλιασε και τη φίλησε σε ζωντανή μετάδοση, σφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο μια σχέση που κρατάει αισίως πάνω από εννέα χρόνια.

Η Καρμπονέρο άλλωστε σε συνέντευξη που έδωσε προ ολίγου καιρού είχε μιλήσει για το φιλί της ζωής της αναφερόμενη σε εκείνη τη στιγμή...

Δείτε το video με το... ιστορικό φιλί

Σάρα ΚαρμπονέροΙκερ Κασίγιαςποδόσφαιρο