Αθλητισμός|02.05.2019 21:13

Ο Τσιτσιπάς συνάντησε τον Σάμαρη, πήρε φανέλα κι έγινε Μπενφίκα! (pic)

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετέχει στο τουρνουά του Εστορίλ ως νούμερο 1 του ταμπλό και με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Πορτογαλία βρήκε χρόνο για να συναντηθεί με τον Ανδρέα Σάμαρη. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας όλων των εποχών, ο οποίος είναι πλέον στο 10 της παγκόσμιας κατάταξης, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Millenium Open Estoril μετά τη νίκη του επί του Αργεντινού Αντρεότζι.

Στις εξέδρες βρέθηκε ο διεθνής μέσος των Αετών Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος παρακολούθησε την επικράτηση του 21χρονου Ελληνα τενίστα. Οι δυο τους τα είπαν μετά το παιχνίδι με τον Σάμαρη να προσφέρει στον Τσιτσιπά μια φανέλα της Μπενφίκα με τον αριθμό 1 στην πλάτη και το όνομα TSITSIPAS και τον Ελληνα τενίστα να του δίνει τα αθλητικά παπούτσια του!

Ο Τσιτσιπάς μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος από την επίσκεψη του πατρινού αμυντικού χαφ τονίζοντας ότι πλέον είναι «οπαδός της Μπενφίκα» και συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενος που γνώρισα τον Ανδρέα, είναι ενδιαφέρων άνθρωπος και μου είπε ότι με θαυμάζει. Λατρεύω το ποδόσφαιρο, δεν παρακολουθώ πορτογαλικό πρωτάθλημα, αλλά θα ξεκινήσω να το κάνω».

Δείτε το post της Μπενφίκα

T

Ανδρέας ΣάμαρηςΣτέφανος ΤσιτσιπάςποδόσφαιροΤένιςΜπενφίκα