Αθλητισμός|02.05.2019 21:17

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ολοι κατάλαβαν ότι δεν είμαι πωλητής καπνού» (pic)

Newsroom

Μολονότι δεν κατόρθωσε να φτάσει στον απόλυτο στόχο της κατάκτησης του Champions League στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στη Γηραιά Κυρία. Ο CR7 παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Icon, ένα ένθετο που φιλοξενείται στην κυριακάτικη έκδοση της ισπανικής εφημερίδας El Pais, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στην Ιταλία.

«Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν φτάνω σε έναν νέο σύλλογο είναι να είμαι ο εαυτός μου» είπε ο Πορτογάλος σουπερστάρ, ο οποίος συμπλήρωσε: «Οι κανόνες που ακολουθώ στη δουλειά μου είναι πάντα οι ίδιοι. Και στη Γιουβέντους προσαρμόστηκα τέλεια. Ολοι είδαν πως δεν είμαι πωλητής καπνού».

Επίσης, οδεύοντας προς το φινάλε της μεγάλης καριέρας του καθώς διανύει πια το 34ο έτος της ζωής του, για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την προπονητική. «Να προπονώ εγώ; Γιατί όχι;» απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Κριστιάνο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο βασικό στοιχείο που πρέπει να έχεις ένας αθλητής για να προοδεύσει: «Πρέπει να είσαι ταπεινός και να κατανοείς ότι δεν γνωρίζεις τα πάντα. Αν είσαι έξυπνος, πρέπει να αρπάζεις ακόμη και τα μικρά πράγματα που θα σε κάνουν καλύτερο ως αθλητή».

Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού Icon

T

ΓιουβέντουςποδόσφαιροΚριστιάνο Ρονάλντο