Αθλητισμός|26.04.2025 17:12
Δεύτερος στο Diamond League της Κίνας o Καραλής, εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού
NewsroomΜετά από μια εντυπωσιακή σεζόν στον κλειστό στίβο όπου ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε… πράγματα και θαύματα, το Σάββατο (26/4) ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ έκανε την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή σεζόν.
Σε έναν αγώνα που έμοιαζε με τελικό Ολυμπιακών Αγώνων ο πρωταθλητής Ευρώπης, πήρε τη δεύτερη θέση στο Diamond League της Σιαμέν με 5,82 μέτρα.
Ο Καραλής ξεκίνησε από τα 5,62 μ. που ξεπέρασε με την πρώτη, το ίδιο συνέβη και στα 5,82 μέτρα.
Στα 5,92 μ. είχε μια άκυρη προσπάθεια και στη δεύτερη τη στιγμή που ήταν πάνω από τον πήχη χτύπησε το χείλος του και είχε μια μικρή εκδορά. Για τον λόγο αυτό δεν επιχείρησε την τρίτη του προσπάθεια και σταμάτησε τον αγώνα του.
Η στιγμή του τραυματισμού του Καραλή
Πρώτος ήταν ο Μόντο Ντουπλάντις με 5.92μ.
Διαβάστε ακόμη
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»