Με ανατροπή στον τρίτο γύρο του Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς
NewsroomΟ Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Madrid Open, επικρατώντας με 2-1 σετ (3-6, 6-4, 6-3) του Γερμανού Γιάν Λέναρντ Στρουφ, ύστερα από μία σπουδαία ανατροπή σε έναν αγώνα διάρκειας 1 ώρας και 57 λεπτών.
Ο 34χρονος Γερμανός τενίστας, Νο79 στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε δυνατά και αιφνιδίασε τον Τσιτσιπά, παίρνοντας το πρώτο σετ με 6-3 χωρίς να του αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς αντέδρασε άμεσα. Με εξαιρετική σταθερότητα στο σερβίς του και μεγαλύτερη προσήλωση στις κρίσιμες στιγμές, ισοφάρισε σε 1-1 σετ με 6-4, βάζοντας ξανά το ματς σε νέα βάση.
Στο τρίτο σετ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του, φτάνοντας στο άνετο 6-3 και σφραγίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Μάλιστα δεν κατάλαβε ότι τελείωσε νικηφόρα το σετ και μολονότι τελείωσε το ματς, πήγε και κάθισε στην καρέκλα του!
Στον τρίτο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Ιταλό και Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, Λορέντζο Μουζέτι, σε ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
- Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
- «Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου