Αθλητισμός|09.11.2018 15:35

Εθνική ομάδα: Με εκπλήξεις και απουσίες οι κλήσεις του Αναστασιάδη

Γιάννης Σκόκας

Πολλά νέα πρόσωπα και ηχηρές απουσίες περιλαμβάνουν οι πρώτες κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Αγγελου Αναστασιάδη για τα επερχόμενα παιχνίδια με την Φινλανδία (15/11) και την Εσθονία (18/11) στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Nations League.

Ο 65χρονος κόουτς απέκλεισε τον Ορέστη Καρνέζη, τον Αλέξανδρο Τζιόλη, τον Γιώργο Τζαβέλλα αλλά και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Αντιθέτως, κλήθηκαν για πρώτη φορά στη «γαλανόλευκη» ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος της Μπενφίκα, ο Λεονάρντο Κούτρης του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου. Αξιοσημείωτες είναι οι επιστροφές έπειτα από καιρό του Δημήτρη Σιόβα και του Ανδρέα Σάμαρη, όπως και η κλήση του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Η επίσημη παρουσίαση του Αναστασιάδη από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (12/11) στις 12.00 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η 23άδα της Εθνικής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Οδ. Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

εθνική Ελλάδας