Αθλητισμός|03.05.2019 09:30

Champions League: Μαζεύουν υπογραφές για να τιμωρηθεί ο Μέσι! (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Στον πρώτο ημιτελικό του Champions League μεταξύ Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με φάουλ, το οποίο έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους «Μπλαουγκράνα» (3-0) ενόψει της ρεβάνς στο «Ανφιλντ» (Τρίτη 7/5, 22:00).

Δευτερόλεπτα πριν ο Ολλανδός διαιτητής Μπιόρν Κάιπερς σφυρίξει το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ, όμως, ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα φέρεται να χτυπάει τον Φαμπίνιο, ο οποίος υποπίπτει (;) εντέλει και στο φάουλ.

Ο Κάλουμ Μπρίτζες, φίλαθλος της Λίβερπουλ, ξεκίνησε συλλογή υπογραφών μέσω της ιστοσελίδας Change.org, προκειμένου να ζητηθεί από την UEFA να εξετάσει το βίντεο της φάσης και να τιμωρήσει τον Μέσι με αποκλεισμό από την ρεβάνς των ημιτελικών.

«Κάνε ο Μέσι να τιμωρηθεί επειδή χτύπησε καθαρά τον Φαμπίνιο στο κεφάλι. Ο Μέσι κέρδισε φάουλ επειδή χτύπησε τον Φαμπίνιο στο κεφάλι και μετά σκοράρει. Πιστεύω ότι η UEFA πρέπει να δει την φάση» έγραψε στο αίτημα του ο Μπρίτζες, ο οποίος ήθελε να μαζέψει χίλιες υπογραφές, αλλά έχει ήδη πάνω από 2.300 και συνεχίζει!

 

ποδόσφαιροΜπαρτσελόναΛίβερπουλΛιονέλ ΜέσιChampions League